Vehicule si jucarii cu telecomanda

Grilă:

Masina transformer in robot 2 in 1 R/C, cu telecomanda si acumulator inclus - Deform Robot, Rosu- Undercover Toys

178,50 lei

Masina transformer in robot 2 in 1 R/C, cu telecomanda si acumulator inclus - Deform Robot, Rosie - Undercover Toys Undercover va prezinta o masina transformer R/C care poate fi utilizata si de copii incepand cu varsta de 3 ani. - O noutate absoluta - o masina super controlata la distanta care te poate surprinde si transforma printr-o apasare..

Masinuta Climbing 4x4 aluminiu cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock 4-Wheeis Drive Albastru , Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys

171,36 lei

Masinuta Climbing 4x4 aluminiu cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock 4-Wheeis Drive Albastru , Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys UNDERCOVER CLIMBER 4x4  2,4GHz vine echipat cu suspensie si roti speciale pentru a putea trece peste  orice obstacol. Teren abrupt? CLIBER urca incet si sigur la nesfarsit. Cu acest..

Masinuta Climbing 4x4 aluminiu cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock 4-Wheeis Drive Gold , Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys

190,40 lei

Masinuta Climbing 4x4 aluminiu cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock 4-Wheeis Drive Gold , Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys UNDERCOVER CLIMBER 4x4  2,4GHz vine echipat cu suspensie si roti speciale pentru a putea trece peste  orice obstacol. Teren abrupt? CLIBER urca incet si sigur la nesfarsit. Cu acest veh..

Masinuta Climbing 4x4 aluminiu cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock 4-Wheeis Drive Rosu , Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys

190,40 lei

Masinuta Climbing 4x4 aluminiu cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock 4-Wheeis Drive Rosu , Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys UNDERCOVER CLIMBER 4x4  2,4GHz vine echipat cu suspensie si roti speciale pentru a putea trece peste  orice obstacol. Teren abrupt? CLIBER urca incet si sigur la nesfarsit. Cu acest veh..

Masinuta Climbing 4x4 cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock Carwar SUV 1:16 Albastru, Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys

178,50 lei

Masinuta Climbing 4x4 cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock Carwar SUV 1:16 Albastru, Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys UNDERCOVER CLIMBER 4x4  2,4GHz vine echipat cu suspensie si roti speciale pentru a putea trece peste  orice obstacol. Teren abrupt? CLIBER urca incet si sigur la nesfarsit. Cu acest vehicul ..

Masinuta Climbing 4x4 cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock Carwar SUV 1:16 Rosu, Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys

178,50 lei

Masinuta Climbing 4x4 cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock Carwar SUV 1:16 Rosu, Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys UNDERCOVER CLIMBER 4x4  2,4GHz vine echipat cu suspensie si roti speciale pentru a putea trece peste  orice obstacol. Teren abrupt? CLIBER urca incet si sigur la nesfarsit. Cu acest vehicul groz..

Masinuta Climbing 4x4 cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock Carwar SUV 1:16 Verde, Offroad pentru beton - Undercover toys

178,50 lei

Masinuta Climbing 4x4 cu Radiocomandata 2.4Ghz , Rock Carwar SUV 1:16 Verde, Offroad pentru beton, iarba, nisip si pietricele mici - Undercover Toys UNDERCOVER CLIMBER 4x4  2,4GHz vine echipat cu suspensie si roti speciale pentru a putea trece peste  orice obstacol. Teren abrupt? CLIBER urca incet si sigur la nesfarsit. Cu acest vehicul gro..

Jucarie demontabila DIY, Camion Excavator, cu lumini si muzica pentru copii + 3 ani - Undercover

80,33 lei

Jucarie demontabila DIY, Camion Exacator, cu lumnini si muzica pentru copii + 3 aniIn realitate, copiii se apropie foarte rar de o macara in actiune, deoarece aceasta este foarte mare.Pentru ca jucaria de 27 cm arata ca un Camion Excavator, copiii se vor bucura si vor experimenta functionalitatea unei excavator de constructii.Macaraua are luminite ..

Macara de jucarie cu lumnini si muzica pentru copii, multicolor, 21cm - Undercover

128,52 lei

Macara de jucarie cu lumnini si muzica pentru copii, multicolor, 21cmIn realitate, copiii se apropie foarte rar de o macara in actiune, deoarece aceasta este foarte mare.Pentru ca jucaria de 27 cm arata ca o macara, copiii se vor bucura si vor experimenta functionalitatea unei macara de constructii.Carligul merge in sus si in jos.Macaraua are lumin..

Robot de jucarie interactiv, ce se rostogoleste 360 grade, cu sunete si lumini, pentru copii +3 ani, Alb - Undercover

53,55 lei

Robot de jucarie interactiv, ce se rostogoleste 360 grade, cu sunete si lumini, pentru copii +3 ani, AlbAcest robot robot este cel mai bun partener robot smart pentru copiii dvs., care va aduce amuzament si fericire copiilor dumneavoastra!Robot cu sunete si lumini, se rostogoleste 360 grade.Sunetele si luminile atrag atentia copiilor care vor fi fa..

Robot Inteligent Undercover BOT330W interactiv cu Telecomanda, canta, danseaza, merge, Alb/ Rosu

141,61 lei

Robot Inteligent Undercover BOT330W interactiv cu Telecomanda, canta, danseaza, merge, Lumini LED, Sunete, melodii, pentru copii, prescolari, culoare Alb/ RosuUndercover BOT330W / Robot inteligent interectiv pentru copii cu telecomandat RC (control radio) de la distanta, canta si danseaza.Datorita senzorului de detectare a gestu..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)