Sarcina

Grilă:

Pompa de san manuala pentru colectarea laptelui matern din silicon cmbear - Rahel

42,84 lei

Pompa de san manuala pentru colectarea laptelui din silicon - Rahel Pompa de san este conceput astfel incat sa salveze si ultima picatura de lapte matern produsa, pentru a stoca sau hrani copilul ulterior. Un design usor, portabil si usor de folosit inseamna ca poti sa-l iei in geanta atunci cand esti plecata de acasa. Sistemul “ fara ma..

Set pompa de san manuala pentru colectarea laptelui matern din silicon si sticla colectare 150 ml cmbear, fara BPA Rahel

64,26 lei

Set pompa de san manuala pentru colectarea laptelui matern din silicon si sticla 150ml - fara BPA cmbear - Rahel Pompa de san este conceput astfel incat sa salveze si ultima picatura de lapte matern produsa, pentru a stoca si hrani ulterior bebelusul. Un design simplu, portabil si usor de folosit, ceea ce inseamna ca il puteti lua usor in bag..

Tampon de san reutilizabil pentru protejarea mameloanele iritate, set 2 bucati din siliocn - Rahel

48,20 lei

Tampon de san reutilizabil pentru protejarea mameloanele iritate, set 2 bucati din siliocn - Rahel  Tampon de san reutilizabi: ofera confort si protectie Cupe ultra-comode pentru sani. Cupele ultra-moi pentru sani se poarta in interiorul sutienului pentru protejarea mameloanelor impotriva iritarii si colectarea laptelui in exces. Confort maxi..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)