Ingrijire personala & Cosmetice

Grilă:

Cupa menstruala, marimea L, 30ml, Reutilizabila, Ecologica, Fara BPA, Mov - Rahel

32,13 lei

Cupa menstruala, marimea L, 30ml, Reutilizabila, Ecologica, Fara BPA, MovSiliconul moale are margini netede, fara colturi ascutite si nervuri largi si flexibile pentru a asigura o potrivire confortabila si o experienta placuta.Comparativ cu varful mai lung care, de obicei, irita pielea sensibila a peretelui vaginal, varful mai mic detasabil previne..

Cupa menstruala, marimea S, 25ml, Reutilizabila, Ecologica, Fara BPA, Mov - Rahel

32,13 lei

Cupa menstruala, marimea S, 25ml, Reutilizabila, Ecologica, Fara BPA, MovSiliconul moale are margini netede, fara colturi ascutite si nervuri largi si flexibile pentru a asigura o potrivire confortabila si o experienta placuta.Comparativ cu varful mai lung care, de obicei, irita pielea sensibila a peretelui vaginal, varful mai mic detasabil previne..

Set Ochelari protectie calculator, pentru gaming sau TV, antireflex, fara dioptrii cu etui depozitare - Leexo

53,55 lei

 Ochelari protectie calculator, pentru gaming sau TV, antireflex, fara dioptrii cu etui depozitare Acesti ochelari filtreaza lumina albastra din spectrul vizual, astfel ca ochii tai nu vor mai fi obositi si scapi de efectul de usturime sau uscare a ochilor.De asemenea, migrenele sau durerile de cap se pot diminua, purtand a..

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu Flamingo, marime M - Rahel

22,49 lei

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu Flamingo, marime MSe potriveasca oricarei lenjerii.Delicate la atingere, plus permit pielii sa respire.Absorbantul textil poate fi spalat atat la mana, cat si in masina de spalat pana la 30°C.Carbune din bambus, impermeabil la exterior.Carbunele de bambus este un material extrem de ab..

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu Flamingo, marime S - Rahel

22,49 lei

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu Flamingo, marime SSe potriveasca oricarei lenjerii.Delicate la atingere, plus permit pielii sa respire.Absorbantul textil poate fi spalat atat la mana, cat si in masina de spalat pana la 30°C.Carbune din bambus, impermeabil la exterior.Carbunele de bambus este un material extrem de ab..

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu Flamingo, marime XL - Rahel

22,49 lei

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu Flamingo, marime XLSe potriveasca oricarei lenjerii.Delicate la atingere, plus permit pielii sa respire.Absorbantul textil poate fi spalat atat la mana, cat si in masina de spalat pana la 30°C.Carbune din bambus, impermeabil la exterior.Carbunele de bambus este un material extrem de a..

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu floral, marime L - Rahel

22,49 lei

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu Floral, marime LSe potriveasca oricarei lenjerii.Delicate la atingere, plus permit pielii sa respire.Absorbantul textil poate fi spalat atat la mana, cat si in masina de spalat pana la 30°C.Carbune din bambus, impermeabil la exterior.Carbunele de bambus este un material extrem de abso..

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu floral, marime M - Rahel

22,49 lei

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu Floral, marime MSe potriveasca oricarei lenjerii.Delicate la atingere, plus permit pielii sa respire.Absorbantul textil poate fi spalat atat la mana, cat si in masina de spalat pana la 30°C.Carbune din bambus, impermeabil la exterior.Carbunele de bambus este un material extrem de abso..

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu floral, marime S - Rahel

22,49 lei

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu Floral, marime SSe potriveasca oricarei lenjerii.Delicate la atingere, plus permit pielii sa respire.Absorbantul textil poate fi spalat atat la mana, cat si in masina de spalat pana la 30°C.Carbune din bambus, impermeabil la exterior.Carbunele de bambus este un material extrem de abso..

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu floral, marime XL - Rahel

22,49 lei

Tampon menstrual reutilizabil, din carbune de bambus cu imprimeu Floral, marime XLSe potriveasca oricarei lenjerii.Delicate la atingere, plus permit pielii sa respire.Absorbantul textil poate fi spalat atat la mana, cat si in masina de spalat pana la 30°C.Carbune din bambus, impermeabil la exterior.Carbunele de bambus este un material extrem de abs..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)