Electrica auto

Grilă:

Proiector cu led Angel Eye U7 universal pentru ATV sau moto, avand 2 faze si functie Stroboscop, putere 15W - Phuture®

85,68 lei

Proiector cu led Angel Eye U7 universal pentru ATV sau moto, avand 2 faze si functie Stroboscop, putere 15W - Phuture® Proiector cu led U7  Distanta de iluminare: 20 - 40M Far LED Angel Eye pentru motociclete, ATV, vehicule electrice, etc. Model: U7 Lumina: alba Material: aluminiu /  luminozitate LED Parametri: DC12V - 85V Putere:  - mod..

Proiector cu led U5 pentru ATV sau moto, avand 2 faze si functie Stroboscop, putere 12W - Phuture®

69,62 lei

Proiector cu led U5 pentru ATV sau moto, avand 2 faze si functie Stroboscop, putere 12W - Phuture® Proiector cu led U5 -  Far LED pentru motociclete U5 , ATV, vehicule electrice, etc. Model: U5 Lumina: alba Material: aluminiu /  luminozitate LED Parametri: DC 12V - 85V Putere:  - modul de lucru aproximativ 12.5W,  - modul de lumina scazu..

Proiector LED RGB 12 forme ce se pot schimba, 4W, pentru exterior sau interior, protectie IP65 - Phuture®

119,00 lei

Proiector LED RGB 12 forme ce se pot schimba, 4W, pentru exterior sau interior, protectie IP65 - Phuture® Achizitionand acest led 12 in 1 , cu siguranta sarbatorile vor avea mult mai multa "culoare" de acum inainte. Reprezentand un ornament pentru casa, acest laser poate fii fixat atat in interiorul casei cat si in exteriorul acesteia, pentru ..

Set 11 bucati extractor de pini din mufe auto, pentru a scoate terminalele cablului auto fara deteriorari din mufe - Phuture®

32,13 lei

Set 11 bucati extractor de pini din mufe auto, pentru a scoate terminalele cablului auto fara deteriorari din mufe - Phuture® Caracteristici: De inalta calitate Construit dintr-o placa subtire de arc subtire pe partea superioara si acoperit cu strat de plastic pe maner. Diverse instrumente de indepartare a terminalelor. Acest articol include ..

Set 18 bucati extractor de pini din mufe auto, pentru a scoate terminalele cablului auto fara deteriorari din mufe - Phuture®

37,49 lei

Set 18 bucati extractor de pini din mufe auto, pentru a scoate terminalele cablului auto fara deteriorari din mufe - Phuture® Caracteristici: De inalta calitate Construit dintr-o placa subtire de arc subtire pe partea superioara si acoperit cu strat de plastic pe maner. Diverse instrumente de indepartare a terminalelor. Acest articol include ..

Set 2 bucati, lampa laterala 6 leduri 12V, pentru camioane, remorci, tractoare, alb

26,78 lei

Set 2 bucati, lampa laterala 6 leduri SMD 12V, pentru camioane, remorci, tractoare - alb Indicatoare luminoase laterale, lampa laterala. Specificatii: Dimensiune: 95x20 mm Numar LED: 6 led - 2835 led SMD Culoare lumina: alb Material: ABS Caracteristici: Usor de instalat, 6 LED SMD. Consum de energie redus Iluminare sup..

Set 2 bucati, lampa laterala 6 leduri 12V, pentru camioane, remorci, tractoare, galben

27,85 lei

Set 2 bucati, lampa laterala 6 leduri SMD 12V, pentru camioane, remorci, tractoare - galben Indicatoare luminoase laterale, lampa laterala. Specificatii: Dimensiune: 95x20 mm Numar LED: 6 led - 2835 led SMD Culoare lumina: galben Material: ABS Caracteristici: Usor de instalat, 6 LED SMD. Consum de energie redus Ilumina..

Set 2 bucati, lampa laterala 6 leduri 12V, pentru camioane, remorci, tractoare, rosu

26,78 lei

Set 2 bucati, lampa laterala 6 leduri SMD 12V, pentru camioane, remorci, tractoare - Rosu Indicatoare luminoase laterale, pozitie led. Specificatii: Dimensiune: 95x20 mm Numar LED: 6 led - 2835 led SMD Culoare lumina: rosu Material: ABS Caracteristici: Usor de instalat, 6 LED SMD. Consum de energie redus Iluminare supe..

Set 2 Proiectoare LED auto 4 inch patrat, Offroad 48W, avand 16 LED*3W si 3800 LM, Flood Beam 60°

73,90 lei

Set 2 Proiectoare LED auto 4 inch patrat, Offroad 48W, avand 16 LED*3W si 3800 LM, Flood Beam 60° Set 2 Proiectoare LED auto 4 inch, Proiectoare LED, Rezistent la apa, socuri si vibratii. Corp din aluminiu pentru o mai buna rezistenta la caldura. Suporturi de montare metalic.Flood BEAM: 60 grade  30.000 de ore de viata. Temperatura de operar..

Set 2 Proiectoare LED auto 4 inch patrat, Offroad 48W, avand 16 LED*3W si 3800 LM, Spot Beam 30°

74,97 lei

Set 2 Proiectoare LED auto 4 inch patrat, Offroad 48W, avand 16 LED*3W si 3800 LM, Spot Beam 30° Set 2 Proiectoare LED auto 4 inch, Proiectoare LED, Rezistent la apa, socuri si vibratii. Corp din aluminiu pentru o mai buna rezistenta la caldura. Suporturi de montare metalic.Spot BEAM: 30 grade  30.000 de ore de viata. Temperatura de operare:..

Set 2 tuburi flexibile led DRL tip neon pentru masina sau moto, cu lumini de zi si semnalizare, dimensiune 60 cm - Phuture®

80,33 lei

Set 2 tuburi flexibile led DRL tip neon pentru masina sau moto, cu lumini de zi si semnalizare, dimensiune 60 cm - Phuture® Setul contine 2 bucati de banda flexibila DRL LED cu functie lumina de zi si semnalizare - 60 cm Este foarte flexibil si usor de mulat pentru orice tip de far. Se poate monta de catre oricine in farul masini sau in ex..

Set 2 tuburi flexibile led DRL tip neon pentru masina sau moto. lumini de zi, dimensiune 30 cm - Phuture®

40,70 lei

Set 2 tuburi flexibile led DRL tip neon pentru masina sau moto. lumini de zi, dimensiune 30 cm – Phuture® Setul contine 2 bucati de banda flexibila DRL LED cu functie lumina de zi. Este foarte flexibil si usor de mulat pentru orice tip de far. Se poate monta de catre oricine in farul masini sau in exterior pe grila. Compatibile pentru o..

Set 29 bucati extractor de pini din mufe auto, pentru a scoate terminalele cablului auto fara deteriorari din mufe - Phuture®

64,26 lei

Set 29 bucati extractor de pini din mufe auto, pentru a scoate terminalele cablului auto fara deteriorari din mufe - Phuture®Caracteristici:De inalta calitate Construit dintr-o placa subtire de arc subtire pe partea superioara si acoperit cu strat de plastic pe maner.Diverse instrumente de indepartare a terminalelor.Acest articol include 4 buc..

Set 3 bucati extractor de pini din mufe auto, pentru a scoate terminalele cablului auto fara deteriorari din mufe - Phuture®

8,57 lei

Set 3 bucati extractor de pini din mufe auto, pentru a scoate terminalele cablului auto fara deteriorari din mufe - Phuture® Diametru cu un singur pin: 0.8  mm / Pin unic cu varf Dual Pins Diametru: 2 mm / interior 3mm cu exterior 8mm / Dual pin cu un cap rotund Pin Diametru interior: 2  mm..

Lampa de lucru LeeXo cu Led, rotire 180 grade, 3 poziti de luminare, pentru mecanici auto, camping, locuinta cu suport magnetic, acumulator reancarcabil si carlig rabatabil

96,39 lei

Lampa de lucru LeeXo cu Led, rotire 180 grade, 3 poziti de luminare, pentru mecanici auto, camping, locuinta cu suport magnetic, acumulator reancarcabil si carlig rabatabilDescriere:LED: luminos, cu economie de energie.Rotativa la 180 °Cu port USB, reancarcabilaMagnet si carlig, design pliabil, usor de utilizat intr-un spatiu mic din..

Lampa de lucru LeeXo pliabila cu Led COB, 3 poziti de luminare, pentru mecanici auto, camping, locuinta cu suport magnetic, acumulator reancarcabil si carlig rabatabil

133,88 lei

Lampa de lucru LeeXo pliabila cu Led COB, 3 poziti de luminare, pentru mecanici auto, camping, locuinta cu suport magnetic, acumulator reancarcabil si carlig rabatabilDescriere:LED COB: luminos, cu economie de energie.Rotativa la 180 °Cu port USB, reancarcabilaMagnet si carlig, design pliabil, usor de utilizat intr-un spatiu mic din ..

Lampa de lucru LeeXo tip bagheta cu 48 led-uri cu 3 poziti de luminare, pentru mecanici auto, camping, locuinta cu suport magnetic, acumulator reancarcabil si carlig rabatabil

96,39 lei

Lampa de lucru LeeXo tip bagheta cu 48 led-uri cu 3 poziti de luminare, pentru mecanici auto, camping, locuinta cu suport magnetic, acumulator reancarcabil si carlig rabatabilLampa led de lucru tip bagheta cu 5000 lmnIncarcare: pe USB paxim DV 5V Nr leduri: 48 Poziti de luminare: 3 Carlig: Da. rotire 360 gradeMagneti prindere: Da 2 p..

Lanterna frontala LeeXo de cap cu Zoom, 5 x T6 Led Cree, Rotire 90 grade, cu acumulatori inclusi si cabluri de alimentare

128,52 lei

Lanterna frontala LeeXo de cap cu Zoom, 5 x T6 Led Cree, Rotire 90 grade, cu acumulatori inclusi si cabluri de alimentare Datorita sistemului reglabil de prindere, se poate fixa comod pe cap.Este indispensabila pentru mecanicii auto, pentru cei care lucreaza in conditii de luminozitate redusa, pentru cei care au nevoie de o lumina directa in m..

Set 2 proiectoare Logo cu holograma pe led, pentru Audi - Phuture®

69,62 lei

Set 2 proiectoare Logo Holograma pe led, pentru Audi - Phuture®Proiectoare logo holograma auto cu led pentru Audi, proiectand sigla masinii la simpla deschidere a usii autovehiculului.Usor de montat cu banda dublu-adeziva, functioneaza cu 3 baterii AAA (LR03), ce nu sunt incluse in pachet.Nu sunt necesare alte legaturi la bateria masinii sau la ins..

Set 2 proiectoare Logo cu holograma pe led, pentru BMW - Phuture®

69,62 lei

Set 2 proiectoare Logo Holograma pe led, pentru BMW - Phuture®Proiectoare logo holograma auto cu led pentru BMW, proiectand sigla masinii la simpla deschidere a usii autovehiculului.Usor de montat cu banda dublu-adeziva, functioneaza cu 3 baterii AAA (LR03), ce nu sunt incluse in pachet.Nu sunt necesare alte legaturi la bateria masinii sau la insta..

Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)