Season

Grilă:

Dispozitiv portabil ultrasonic anti tantari cu busola, anti insecte, incarcare solara sau usb, Mosquito Repeller Ultrasonic Electronic - Phuture®

74,97 lei

Dispozitiv portabil ultrasonic anti tantari cu busola, anti insecte, incarcare solara sau usb,  Mosquito Repeller Ultrasonic Electronic - Phuture® Securitate cu ultrasunete: adopta multiple frecvente de ultrasunete pentru a respinge daunatorii, fara zgomot, netoxic, fara substante chimice, este 100% sigura pentru copii si pentru animalele de com..

Dispozitiv portabil ultrasonic anti tantari, anti insecte, Mosquito Repeller Ultrasonic Electronic - Phuture®

48,20 lei

Dispozitiv portabil ultrasonic anti tantari, anti insecte, Mosquito Repeller Ultrasonic Electronic - Phuture®  Acest produs este utilizat pe scara larga in activitatile in aer liber. Repellerul pentru controlul daunatorilor utilizeaza cele mai noi unde ultrasunete si electromagnetice pentru a evita soarecii, sobolanii, paianjenii, furnicile, ga..

Hamac Copii LeeXo, suspendat pentru Curte sau Gradina, hamac tip cocon , Hanging Crow's Nest, Verde

214,20 lei

Hamac Copii LeeXo, suspendat pentru Curte sau Gradina, hamac tip cocon , Hanging Crow's Nest, Verde Copilul va regasi protectia si calmul de care are nevoie pentru joc si visare. Copilul va regasi protectia si calmul de care are nevoie.Leganatul stimuleaza simtul echilibrului si dezvoltarea copilului dumneavoastra, avand un impact pozitiv..

Hamac Copii, suspendat pentru Curte sau Gradina, Hamac tip cocon - Roz

224,91 lei

Hamac Copii, suspendat pentru Curte sau Gradina   - Roz Copilul va regasi protectia si calmul de care are nevoie pentru joc si visare.  Copilul va regasi protectia si calmul de care are nevoie. Leganatul stimuleaza simtul echilibrului si dezvoltarea copilului dumneavoastra, avand un impact pozitiv asupra capacitatii de concentrare, prin urm..

Dispozitiv portabil ultrasonic anti tantari, anti insecte, alimentare pe cablu USB, potrivit pentru spatii pana la 40 mp2 - Leexo®

74,97 lei

Dispozitiv portabil ultrasonic anti tantari, anti insecte pe cablu USB, potrivit pentru spatii pana la 40 mp2 - Leexo®Acest produs este utilizat pe scara larga in activitatile in aer liber cat si in casa.Repellerul pentru controlul daunatorilor utilizeaza cele mai noi unde ultrasunete si electromagnetice pentru a evita paianjenii, furnicile, gandac..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma dreptunghiulara, diametru mulaj 16.1*8.1*5.5 cm - Leexo

89,96 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma dreptunghiulara, diametru mulaj 16.1*8.1*5.5 cmMulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma adanca (dreptunghiulara)Dimensiunea mulajului (diametru* adancime cm): 16.1* 8.1*5.5 cmDimensiunea piesei finite (diametru* grosime cm): 14.2* 6...

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma Heart Shape, dimensiune mulaj 16*15.6 cm, DIY - Leexo

128,52 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma Heart Shape, dimensiune mulaj 16*15.6 cm, DIYAceasta matrita este reutilizabila, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ghivece flor..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma patrat cu forme, dimensiune mulaj 13.7*13.8 cm, DIY - Leexo

85,68 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma patrat cu forme, dimensiune mulaj 13.7*13.8 cm, DIYAceasta matrita este reutilizabila, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ghivec..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma patrat cu scari, dimensiune mulaj 10.1*4.8 cm, DIY - Leexo

85,68 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma patrat cu scari, dimensiune mulaj 10.1*4.8 cm, DIYAceasta matrita este reutilizabila, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ghivece flori, pietre de aromoterapie..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma patrata cu casuta, dimensiune mulaj 10.5*10.5*5.4 cm, DIY - Leexo

96,39 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma patrata cu casuta, dimensiune mulaj 10.5*10.5*5.4 cm, DIYAceasta matrita este reutilizabila, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma patrata, diametru mulaj 7.3*7.3*5.2 cm - Leexo

74,97 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma patrata, diametru mulaj 7.3*7.3*5.2 cmMulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma adanca (patrata)Dimensiunea mulajului (diametru* adancime cm): 7.3*7.3*5.2 cmDimensiunea piesei finite (diametru* grosime cm): 6* 6*4.6 cmEste ideal pentr..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma rotund cu scarita, dimensiune mulaj 15*6.5 cm, DIY - Leexo

117,81 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma rotund cu scarita, dimensiune mulaj 15*6.5 cm, DIYAceasta matrita este reutilizabila, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ghivece flori, pietre de aromote..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma rotund, dimensiune mulaj 12*5.3 cm, DIY - Leexo

66,40 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma rotund, dimensiune mulaj 12*5.3 cm, DIYAceasta matrita este reutilizabila, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ghivece flori, pietre de aromoterapie, etc.Tempe..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma rotunda, diametru mulaj 9.2*9 cm - Leexo

89,96 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma rotunda, diametru mulaj 9.2*9 cmMulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma adanca (rotunda)Dimensiunea mulajului (diametru* adancime cm): 9.2*9 cmDimensiunea piesei finite (diametru* grosime cm): 7.7*7.5cmEste ideal pentru crearea modelelor deco..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma S/Ing, dimensiune mulaj 14.8*9.3 cm, DIY - Leexo

83,54 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma S/Ing, dimensiune mulaj 14.8*9.3 cm, DIYAceasta matrita este reutilizabila, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ghivece flor..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma trapez, dimensiune mulaj 10*8 cm, DIY - Leexo

66,40 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma trapez, dimensiune mulaj 10*8 cm, DIYAceasta matrita este reutilizabila, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ghivece flori, pietre de aromoterapie, etc.Tempera..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma triunghi, diametru mulaj 9*10*5 cm - Leexo

59,98 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma triunghi, diametru mulaj 9*10*5 cmMulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma adanca (triunghi)Dimensiunea mulajului (diametru* adancime cm): 9*10*5 cmDimensiunea piesei finite (diametru* grosime cm): 7* 8*4.3 cmEste ideal pentru crearea mod..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma triunghi, dimensiune mulaj 15*7.5 cm, DIY - Leexo

58,91 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma triunghi, dimensiune mulaj 15*7.5 cm, DIY Aceasta matrita este reutilizabila, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ghivece fl..

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma “U”, dimensiune mulaj 17*17 cm, DIY - Leexo

128,52 lei

Mulaj din silicon pentru mini ghivece de flori, forma “U”, dimensiune mulaj 17*17 cm, DIYAceasta matrita este reutilizabila, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ghivece flori, pietre ..

Set 3 Mulaje din silicon pentru mini ghivece de flori, forma “I LOVE YOU”, DIY - Leexo

337,37 lei

Set 3 Mulaje din silicon pentru mini ghivece de flori, forma “I LOVE YOU”, DIY Aceaste matrite sunt reutilizabile, avand un design nou, textura moale, fiind usor de utilizat si curatat.Poate fi folosit pentru a face prajituri, sapunuri, budinci, bomboane de ciocolata, lumanari, jeleuri, ghivece flori, pietre de aromoterapie..

Suport cerc metalic auriu simplu, pentru aranjamente florale, diametru 50 cm - Leexo

94,51 lei

Suport cerc metalic auriu simplu, pentru aranjamente florale, diametru 50 cmCerc metalic auriuSuport florarDiamentru 50 cmPoate fi decorat cum dorit, cu baloane flori sau alte accesoriIdeal pentru orice ocazieMaterial: metal..

Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)