House Cleaning

Grilă:

Aparat electric RESIGILAT pentru lustruit pantofii cu senzori laterali, recipient pentru solutie si 2 perii negru si maro - Phuture®

392,70 lei

Aparat electric RESIGILAT pentru lustruit pantofii cu senzori laterali, recipient pentru solutie si 2 perii negru si maro - Phuture® Acest aparat pentru lustruirea pantofilor puteti uita de perii, creme sau alte obiecte folosite pentru lustruirea pantofilor. Aparatul electric pentru lustruit pantifii este special conceput pentru a tin..

Sac vidat 70 x 100 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase - Phuture®

13,09 lei

Sac vidat dimensiune 70 x 100 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase - Phuture® Phuture va prezinta un sac vacuum pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor. Castigarea de pana la 75% din spatiu, acestia sunt ideali pentru calatorii si pentru a economisi spatiu in casa ta. Ofera protectie completa impotr..

Sac vidat dimensiune 100 x 130 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase - Phuture®

14,99 lei

Sac vidat dimensiune 100 x 130 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase - Phuture® Phuture va prezinta un sac vacuum pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor. Castigarea de pana la 75% din spatiu, acestia sunt ideali pentru calatorii si pentru a economisi spatiu in casa ta. Ofera protectie completa impot..

Sac vidat dimensiune 50 x 60 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase, LeeXo

9,64 lei

Sac vidat dimensiune 50 x 60 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase - LeeXo®Leexo va prezinta un sac vacuum pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor.Castigarea de pana la 75% din spatiu, acestia sunt ideali pentru calatorii si pentru a economisi spatiu in casa ta.Ofera protectie completa impotriva umezelii, i..

Sac vidat dimensiune 50 x 70 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase - Phuture®

8,57 lei

Sac vidat dimensiune 50 x 70 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase - Phuture® Phuture va prezinta un sac vacuum pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor. Castigarea de pana la 75% din spatiu, acestia sunt ideali pentru calatorii si pentru a economisi spatiu in casa ta. Ofera protectie completa impotri..

Sac vidat dimensiune 80 x 100 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase, LeeXo

10,71 lei

Sac vidat dimensiune 80 x 100 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase - LeeXo®Leexo va prezinta un sac vacuum pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor.Castigarea de pana la 75% din spatiu, acestia sunt ideali pentru calatorii si pentru a economisi spatiu in casa ta.Ofera protectie completa impotriva umezelii, ..

Set 5 saci vidat, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase, 70 x 100 cm - Leexo

64,26 lei

Set 5 saci vidat, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor netaioase, dimensiune 70 x 100 cm LeeXo®Phuture va prezinta 5 Sacii vacuum dimensiune 70 x 100 cm, pentru depozitarea in vid a hainelor si a obiectelor.Castigarea de pana la 75% din spatiu, acestia sunt ideali pentru calatorii si pentru a economisi spatiu in casa ta.Ofera protec..

Set 2 sanuri pentru largit si alungit pantofi, calapod din lemn cu arc, marime 34-38 - Leexo

74,97 lei

Set 2 sanuri pentru largit, alungit pantofi, calapod din lemn cu arc, marime 34-38Sanurile au un mecanism special pentru a regla nivelul de intindere a pantofului.Capul dispozitivului simuleaza forma piciorului (si a degetelor).Puteti utiliza surubul pentru a seta nivelul de expansiune: pe lungime in latime.Sanurile pentru pantofi te vor ajuta sa r..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)