DESPRE  / DESCRIERE 

Octopus inc este o societate românească cu capital 100 % privat.
În 2014 am demarat acest nou proiect pe piata online, oferta noastră de produse de calitate la preţ corect îmbogăţindu-se an de an în tandem cu dezvoltarea serviciilor oferite.
Ne-am propus să menţinem acest trend pozitiv, aducând un aport de seriozitate, calitate şi profesionalism pieţei de comerţ din România.
Firma noastra, incearca constant sa aduca un surplus de calitate si produse noi pe piata Romaneasca.
Poziţia noastră de importatori direcţi pentru o gamă largă de produse electronice, cosmetice, aparate cosmetice, jucarii, ne permite să vă oferim produse şi servicii de calitate, livrare promptă şi tratare rapidă a oricărei cereri service prin intermediul service-ului propriu.

Brandurile comercializate si marci inregistrate:

* Undercover® - private label, specializat pe game de jucarii.

* APEXEL® - Brand specializat cu productie si vanzare a lentilelor telefonice si accesoriilor profesionale.

* Rahel® - brand propriu care este specializat pe gama de infrumusetare.

* Phuture® - brand propriu, specializat pe partea electronica si pe accesorii.
De asemenea, este un brand care in fiecare zi este tot mai promitator si mai indraznet pe piata aducand produse noi si de calitate.

* Z'oreya® - brand propriu de top pe partea de cosmetice si imbracaminte, acest brand este foarte cunoscut in USA si acum este accesibil si pe piata din Romania, un brand cu o experienta de peste 20 de ani in fabricare pensulelor de machiaj care de la an la an progreseaza in aceasta industrie si devine tot mai cunoscuta si indragita de toate persoanele care au incercat produsele Z'oreya.

* LeeXo® - un brand conceput special pentru Europa, acest brand aduce un surplus de produse noi si de calitate pe piata din Europa, fiind deja cunoscut in mai multe tari din EU.


Toate marcile noastre sunt inregistrate la OSIM , marci inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti.

In afara de aceste brand-url , imbunatatim constant oferta noastra de produse cu branduri de top si incercam sa fim cat mai atenti cu cerintele clientiilor, aducand constant produse de top si de cea mai inalta calitate. Majoritatea produselor sunt importate din P.R.C., EU cat si USA si au la baza un control de calitate riguros.

Denumirea companiei: Octopus inc srl

Adresa Sediului Social: Visinilor 2, Cisnadie, Sibiu, 555300

Cod unic de inregistrare: RO32848492

Nr. Reg. Comertului: J32/196/2014

IBAN: RO25INGB0000999904509312

Banca: ING BANK N.V., BUCHAREST BRANCH

Telefon: 0746285418

Email: o[email protected]