Jocuri educative

Grilă:

Joc educativ cu cartonase interactive 3D Realitate Augmentata - 3D Classic Card AR Games, pentru iPhone, iPod Touch si Android Undercover®

65,45 lei

Joc educativ cu cartonase interactive 3D Little Bear Dream Kids - 3D Classic Card Games, pentru iPhone, iPod Touch si Android Undercover® Cartonasele Little Bear Dream sunt cartonase de realitate augmentate care functioneaza prin scanarea cardurilor printr-o aplicatie descarcata in telefon. Aceste carti ajuta copiii sa isi dezvolte abilitati..

Ou cu surprize Magic portocaliu - Ou de dinozaur, un cadou special

30,94 lei

Ou pasti Magic portocaliu - Ou de dinozaur surpriza care se asambleaza -  un cadou special Caracteristici: Cea mai nou jucarie, amuzanta si educativa pentru copilul tau. Aspectul colorat, tot felul de dinozauri vor pune stapanire pe atentia celui mic dupa asamblarea lor. Magice si amuzante pentru copiii tai. Semnificatii produs: - ajuta..

Ou cu surprize Magic de incubare XXL - Ou de dinozaur Mov

53,43 lei

Ou Magic de incubare XXL - Ou de dinozaur mov, un cadou special Caracteristici: Cea mai nou jucarie, amuzanta si educativa pentru copilul tau. Aspectul colorat, tot felul de dinozauri vor pune stapanire pe atentia celui mic dupa eclozare. Magice si amuzante pentru copiii tai. Semnificatii produs: - ajuta copiii sa invete mai multe despr..

Ou cu surprize Set 10 oua Magice de incubare - Oua animale plus cadou husa accesorii - Undercover

58,91 lei

Set 10 Oua Magice de incubare - Oua animale, un cadou special Caracteristici: Cea mai nou jucarie, amuzanta si educativa pentru copilul tau. Aspectul colorat, tot felul de dinozauri vor pune stapanire pe atentia celui mic dupa eclozare. Magice si amuzante pentru copiii tai. Semnificatii produs: - ajuta copiii sa invete mai multe despre ..

Ou cu surprize de incubare maxi rosu- Ou de dinozaur, un cadou special

41,00 lei

Ou Magic de incubare MAXI - Ou de dinozaur, un cadou special Caracteristici: Cea mai nou jucarie, amuzanta si educativa pentru copilul tau. Aspectul colorat, tot felul de dinozauri vor pune stapanire pe atentia celui mic dupa eclozare. Magice si amuzante pentru copiii tai. Semnificatii produs: - ajuta copiii sa invete mai multe despre n..

Jucarie educativa anatomie, model corpul uman, pentru copii +3 ani - Undercover

42,84 lei

Jucarie educativa anatomie, model corpul uman, pentru copii +3 aniModel educativ anatomie, trunchi care se conformeaza structurii corpului uman, potrivit pentru predarea la clasa si auto-studiul si ajuta la aprofundarea intelegerii structurii organelor umane.Fabricat din material PVC de inalta calitate, ecologic si sigur.Folositi o penseta pentru a..

Jucarie educativa si interactiva 3D, set bormasina cu 331 piese, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-10 ani - Undercover

107,10 lei

Jucarie educativa si interactiva 3D, set bormasina cu 331 piese, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-10 aniCu aceasta jucarie, copilul tau isi va creste imaginatia, cand le va asambla, el se va putea simti ca un inginer.Cu acest tip de jucarie un copil isi poate da seama si poate deveni increzator in sine, de asemenea poate permite sa fie un ad..

Set patru dinozauri 112 piese tip Puzzle, asamblare do it yourself, pentru copii +3 ani, Multicolor - Undercover

107,10 lei

Set patru dinozauri 112 piese, tip puzzle, asamblare DIY, pentru copii +3 ani, MulticolorCu aceasta jucarie, copilul tau isi va creste imaginatia, cand le va asambla, el se va putea simti ca un inginer.Cu acest tip de jucarie un copil isi poate da seama si poate deveni increzator in sine, de asemenea poate permite sa fie un adevarat inginer.Acest j..

Set trei dinozauri tip Puzzle cu lansator de sageti cu ventuze, asamblare do it yourself, pentru copii +3 ani - Undercover

107,10 lei

Set trei dinozauri tip Puzzle cu lansator de sageti cu ventuze, asamblare do it yourself, pentru copii +3 aniCu aceasta jucarie, copilul tau isi va creste imaginatia, cand le va asambla, el se va putea simti ca un inginer.Cu acest tip de jucarie un copil isi poate da seama si poate deveni increzator in sine, de asemenea poate permite sa fie un adev..

Tablita 3in1 Undercover, fata alba pentru scris, litere, socotitoare, fata neagra pentru colorat, inaltime 29 cm

70,10 lei

Tablita 3in1 Undercover, fata alba pentru scris, litere, socotitoare, fata neagra pentru colorat, inaltime 29 cmAcesta tablita este ideala pentru copii de +3 ani, ajta la abilitatea de dezvoltare si de invatare a copilului.Tablita cu suport, 2 fete (una alba, cealalata neagra colorat),Markerul cu capat din burete,Creta colorata,Buretele p..

Tablita cu 2 fete Undercover, fata magnetica pentru scris, litere, cifre magnetice si fata neagra pentru colorat, inaltime 47 cm

58,91 lei

Tablita cu 2 fete Undercover, fata magnetica pentru scris, litere, cifre magnetice si fata neagra pentru colorat, inaltime 47 cmAcesta tablita este ideala pentru copii de +3 ani, ajta la abilitatea de dezvoltare si de invatare a copilului.Tablita cu suport si 2 fete (una alba, cealalata neagra colorat),Literele, numere..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)