Echipamente profesionale auto

Grilă:

Interfata OBD II diagnoza auto 12V pe telefon compatibil doar cu android, conexiune bluetooth ELM327 - Phuture®

50,98 lei

Caracteristici:1. Functioneaza cu toate vehiculele compatibile OBD-II.2. Wireless (Bluetooth) 5 ~ 10 metri.3. Software inclus pentru Palm, PDA, Mobile, Windows PC, Smartphone.Support Android systerm.4. Cititi codurile de diagnosticare a defectiunilor, atat generice cat si specifice producatorului, si afisati semnificatia acestora (peste 3000 d..

Interfata OBD II WIFI, diagnoza auto 12V pe telefon compatibil cu IOS, Android, PC , conexiune ELM327 - Phuture®

67,47 lei

Interfata OBD II diagnoza auto 12V pe telefon compatibil cu IOS, Android, PC , conexiune ELM327 WIFI - Phuture®Caracteristici:1. Functioneaza cu toate vehiculele compatibile OBD-II.2. WIFI  5 ~ 10 metri.3. Software inclus pentru Palm, PDA, Mobile, Windows PC, IOS, .Support Android.4. Cititi codurile de diagnosticare a defectiunilor, atat ..

Tester auto profesional cu afisaj digital pentru verificarea calitatii lichidului de frana si a bateriei, Dot 3-4-5

42,84 lei

Tester auto profesional cu afisaj digital pentru verificarea calitatii lichidului de frana si a bateriei Detine indicator pentru nivel baterie si 4 nivele pentru calitate lichid de frana numerotate cu 1% , 2% , 3% , 4%. Indicatorul de calitate se aprinde in 3 culori verde , galben si rosu in functie de valoarea masurata. Utilizeaza o singura bat..

Endoscop digital cu display 4.3 inch, cablu semi rigid 5 m, camera video HD de 8 mm, tub Borescope pentru inspectie video, baterie incorporata 2600mAh - Phuture®

535,50 lei

Endoscop digital cu display 4.3 inch, cablu semi rigid 5 m, camera video HD de 8 mm, tub Borescope pentru inspectie video, baterie incorporata  2600mAh - Phuture®Acest endoscope wireless dispune de o tehnologie High, imaginea Super HD pana la 1080P.Acesta va fi cel mai bun instrument de inspectie video.◆ Ce trebuie sa stiti-  Aceasta..

Set 22 piese trusa montare, demontare piston etriere frana cu cutie depozitare - Leexo

107,10 lei

Set 22 piese trusa montare, demontare piston etriere franaTrusa montare/demontare piston etriere frana este potrivita pentru aproape orice tip de masina.Setul contine:• Suport surubelnita• Adaptor special pentru Citroen C5• Presa pentru mana dreapta• Presa pentru mana stanga• Discul 2 - Citroen XM, Xiantia• Discul 3 - Alfa Romeo, Audi, Austin, BMW,..

Tester de alternator si baterie, acumulator LeexXo, afisare LED, pentru autoturisme, motociclete tensiune 12V

27,85 lei

Tester de alternator si baterie, acumulator LeexXo, afisare LED, pentru autoturisme, motociclete tensiune 12VTester baterie auto 12 V pentru verificare alternator si stare baterie este potrivit pentru baterii de 12V cu acid plumb,baterii de descarcare si baterii fara intretinere cleme de izolare grele.Acest tester de baterii are mai multe functii: ..

Tester digital pentru baterii cu analizator sistem de incarcare, afisare Led, 12V - Leexo

128,52 lei

Tester digital pentru baterii cu analizator sistem de incarcare, afisare Led, 12VCaracteristici:Design inteligent, operare usoara.Pentru baterii de 6 - 12 V.Citeste tensiuni de la 4 pana la 20 V.Cu cleme de baterie de 50 A pentru conectare rapida.LED de culoare diferita indica starea bateriei sau a alternatorului,Este cel mai simplu si mai intelige..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)